Edustusjoukkue

Rottakoripallon tähtijoukkueessa on tällä hetkellä neljä pelaajaa ja kaksi joukkuetta. Toinessa joukkueessa korittavat yksiväriset ja toisessa moniväriset rotat. Kaikki Heurekan koripallorotat ovat tyttöjä.

tiia_pelaajakortti

TIIA

On 2-vuotias vaaleanharmaa rotta. On luonteeltaan vähän varovaisempi kuin muut rotat, mutta tutun kouluttajan kanssa erittäin innokas oppimaan uusia temppuja. Tiia on edustusjoukkueen konkaripelaaja. Se toimii yksiväristen joukkueen kapteenina.


mimmi_pelaajakortti

MIMMI

On vuoden ikäinen vaaleanruskea tyttörotta. Mimmi on yksiväristen joukkueen räväkkä donkkaaja, joka nauttii nopeutta ja ketteryyttä vaativista tehtävistä, kuten esteradasta.
Tekee asiat sata lasissa, mutta kaipaa myös paljon omaa tilaa.


viljonka_pelaajakortti

VILIJONKKA

On vähän päälle vuoden ikäinen vilkas ja aktiivinen vipeltäjä. Toimii kirjavien joukkueen kapteenina. Vilijonkka opettelee parasta aikaa rottakouluttajan jalkaa pitkin kiipeämistä vihjeen avulla. Vilijonkka on kentällä sähäkkä ja todella nopea, mutta luonteeltaan kuitenkin herkkä.


sa%cc%88de_pelaajakortti

SÄDE

On vuoden ikäinen vaaleanharmaa nopea ja sosiaalinen rotta. Säde on yksiväristen nuorin pelaaja, joka johtaa donkkaustaidoillaan joukkueen pistepörssiä. Löydetään usein Rottalan lavuuarista etsimässä makupaloja. Säde on suuri vesipeto, joka rakastaa juoksevan veden kanssa läträämistä.


2 kommenttia artikkeliin ”Edustusjoukkue

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s